Monday, January 6, 2014

APAKAH PERFUME GRAD AAA DUBAI?? ~

Perfume imitation gred AAA yang diimport dari Dubai khas bagi mereka yang kurang berkemampuan. 

Apa yang dimaksudkan dengan perfume imitation, kami menjual perfume gred AAA yang diimport dari Dubai dan kualitinya 90% setanding original??

Terdapat beberapa jenis gred yang dikategorikan dipasaran, tetapi leen pilih gred AAA dari Dubai kerana kualitinya yang seakan-akan original.


~In simple word~ 


Grade AAA
90% same like Original10% yang xsama tu dari segi ingredient and also ketahanan wangian tersebutp/s: so kalau korang nak perfume yang cam ori tapi murah memang ni perfume yg korang cari, ape tunggu lagi..hhi~ 

Grade AA
70% same like Original30%yang xsama tu dari segi ingredient, ketahanan wangian and also xda logo hologram kat kotak or botol

Grade A
Yang ni memang baunya kalau korang xbrnasib baik mmg akan dapat perfume yg baunya xsama..kadang2 baunya cepat je hilang..so kalau dalam sehari tu kalau korang jenis yang kerja luar memang perfume ini amat tidak sesuai dengan korang, yang kerja dalam plak jangan pikir korang bernasib baik sebab baunya akan hilang..xtahan lama..so korang kena spray la perfume ni more than once~