Thursday, March 5, 2015

REVELL CMD PALING LARIS

AMALKAN CARA HIDUP SIHAT MULAI SEKARANG, UNTUK MASA DEPAN DIRI SENDIRI DAN ORG TERSAYANG

REVELL CMD( CONCENTRACE MINERAL DROPS)

Sesuai utk penyakit: 🌟🌟🌟Rabun, katarak, Alzhiemer, penyakit kulit, kuku, bisul, jerawat, memutihkan kulit, rambut gugur, sakit gigi, ulser, gastrik, sakit sendi, sakit saraf, osteoporosis, tekanan darah rendah, gaot, kencing manis, kolesterol tinggi dan lain2

1 botol= 120ML = 2000 drops (2 bulan utk seorang tengok penggunaan)

Rm140.00

KHASIAT:
✔ Sumber mineral terbaik dari Tasik Great Salt, Utah
✔ Gabungan 72 mineral surih semulajadi, dlm bentuk cecair - membantu mengimbangi tahap pH dalam badan untuk mengekalkan kesihatan yg baik
✔ Keupayaan kepekatannya dapat mengubah struktur air yang anda minum & amat terbaik untuk menambahkannya ke dalam semua minuman serta makanan anda

CARA PENGAMBILAN:

Dititiskan dalam masakan atau minuman. Dan setiap jenis penyakit ada kiraan titisan yg telah ditetapkan utk stp penyakit. Kita akan listkan nanti

WHTSAPP: 0195998492

Wednesday, March 4, 2015

SENSUAL PLUS SERUM MURAH

SENSUAL PLUS SERUM

ANTARA SERUM YANG TERBAEKK DAN PALING BEST SERTA PERMINTAAN TINGGI....

MEH CEPAT BORONG

HARGA

5 BOTOL RM36
10 BOTOL RM46

*NAK BORONG MIN 6 BOX
FREE SERUM CAP

FREE POSTAGE SEM
SABAH / SARAWAK ADD RM10

🌺SENSUAL SERUM 🌺

🌸15 jenis serum sensual plus serum :

1.Hydrating - melembabkan kulit dan utk keseimbangan kulit.sesuai utk kulit kering atau berminyak

2.Eye care - menghilangkan eye bag, lingkaran mata hitam

3.Collagen -kolagen supplement utk kulit yg lebih anjal

4.Soothing -utk kulit sensitif

5.Purifying -utk kulit berminyak & jerawat

6.Scar - menhilangkan parut jerawat

7.Oxygenating -pembekal oxygen terus ke epidermis kulit

8.Tigthening - mengecilkan pori2

9.Vit c -supplement utk mencerahkan kulit

10.Ligthening - mencerahkan kulit

11.Regenerating -cell renewal

12.Anti-wrinkle - mengurangkan kedut

13.Beauty Lifting - untuk kulit yg lebih tegang dan mengurangkan kedut

14.Shine Care-mencerahkan kulit

15.Bust Care -untuk ketegangan breast

.
📲 WHATSAPP +6019-5998492

Monday, February 16, 2015

FAZFIT by Fazura

Produk Pelangsingan Badan
FazFit adalah dalam bentuk kapsul mengandungi
ramuan herba tradisional dan selamat.
Formulasi FazFit ini memperoleh kelulusan dari
Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) dan
Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).
Kelebihan :
-Membantu mengurangkan berat badan
-Membuang angin dlm badan
-Mengatasi masalah penghadaman
-Melancarkan peredaran darah
Ramuan tradisional yg digunakan :
# Lada Hitam
# Lengkuas
# Halba
# Jerangau
# Rasberry Ketones
# FAZFIT Secret Ingredients
# 100% Natural
Isi Kandungan: 30capsules
** Ambil 1biji sehari
** Penggunaan utk tempoh sebulan
** Jgn ambil FAZFIT ketika period
** Tidak blh diambil oleh ibu mengandung dan
breastfeed
** Tiada side effect gemuk kembali setelah
berhenti penggunaan FAZFIT
** Minum air yg banyak dlm tempoh pengambilan
FAZFIT
** Susuli dgn senaman dan pemakanan sihat utk
kesan yg lebih baik

price

Rm119.00

Postage

Rm6 sm

Rm10ss

Saturday, January 3, 2015

MINERAL COFFEE

Anda suka minum kopi?

Selalu rasa macam tak kena kalau tak pekena dulu kopi secawan dua?

Memandangkan anda suka minum kopi, apa kata anda cuba Hai-O Mineral Coffee yang ada lebih khasiat dan baik untuk badan anda berbanding dengan kopi biasa..

Sebelum breakfast , jom minum #mineralcoffee dulu ;) i) Garam buluh sangat bagus untuk kesihatan

ii) Garam buluh bersifat sangat beralkali
-meneutral kan tindak blas badan kita that why bila ada yang ambil #mineralcoffee waktu pagi akn skip waktu lunch , trus dinner sebab ia nya cukup mengenyangkan sebab tak kan rasa (lapar/pedih perut)

iii) Sel2 badan kita buat badan kita lebih bertenaga bertindak balas dengan alkali that why kalau kite tengok orang sakit tumit lepas consume #mineralcoffee lbih bersemangat

iv) Kalau badan anda banyak toksid, dan anda bukanlah pencinta air mineral (minum 3L-5L sehari)..maka kalau sapu Bio Ever mungkin menyebabkan naik ruam di kulit, so utk bagi cepat sikit flush toksid tu, saya galakkan minum garam buluh...dah kalau tak boleh telan yang biasa, meh la minum ngan kopi ni (biasanya sy akan tambah sikit lagi garam mineral dlm kopi ni)

v) Bagi peminum2 kopi tegar, Kopi mineral mmg marvelousss.. secukup rasa!! if ada anda rasa2 nak demam tu..tengah berdedar2 panas tu, boleh cepat cepat minum 1 cawan kopi mineral panas... dlm setengah jam berpeluh2 then insyaAllah beransur2 lega dan sihat semula.

Nak order?
boleh pm / whtsapp 0195998492

Wednesday, December 31, 2014

GARCINIA BURNER - KURUS DALAM MASA 15 HARI

GARCINIA BURNER
30 CAPS

HARGA : RM130 SM / RM135 SS

NOW OFFER !!!
HARGA : RM85 SM / RM95 SS

SUPPLEMENT PERLANGSINGAN NOMBOR 1 DI GERMANY!
MENDAPAT PENGIKTIRAFAN SEBAGAI SUPPLEMENT PERLANGSINGAN TERBAIK DISELURUH EROPAH SERTA DIPERSETUJUI OLEH SELURUH AHLI2 FARMASI DI EROPAH!

-formula original Dr.Oz
-100% organik (nature valley)
-supplement bawah pengawasan farmasi
-mempunyai serat larut yang mampu memberikan rasa kenyang selama 8 jam
-turun 2-4 kg dalam seminggu
-tidak menganggu sistem penghadaman & hormon
-membuang toksin serta mencantikkan struktur kulit
-mengandungi aloe vera dan green tea yg mampu mengembalikan keanjalan kulit yg mengeleber akibat proses penurunan berat badan
-tanpa perlu diet dan senaman
-mengandungi teknologi biotech yg mampu mempercepatkan proses penurunan lemak dan mencairkan lemak2 tepu walaupon sewaktu tidur.
-tidak menyebabkan kesan sampingan seperti mual,pening2,angin dalam badan,cepat penat,termengah2,moody.jantung berdebar,sukar tidur waktu malam etc

Cara Pengambilan GB
•Bagi yang berat badan 50-58kg memadai makan 1 biji/sehari selepas sarapan pagi
•Bagi yang menghidapi gastrik ambil selepas sarapan pagi

• Bagi berat badan 60-70kg makan 2 biji /sehari selepas sarapan pagi

Ambil 2 biji sekali pagi atau

Ambil 1 pagi dan 1 malam sebelum pukul 7

• Bagi berat badan 70kg keatas makan 3 biji /sehari

2 biji pagi selepas sarapan dan 1 biji malam (selepas makan malam) sebelum pukul 7 (bergantung kepada ketahanan badan seseorang)

•Lebihkan minum air suam, agar proses pembakaran lemak berjalan lancar dan cepat
•Setiap 25kg berat badan memerlukan 1 liter air
•Jaukan dari minuman seperti air kelapa, air limau, teh O dan minuman sejuk
•Kurangkan juga makanan berminyak

Bagi Ibu yang menyusu

Hanya sesuai jika umur bayi melebihi 6 bulan, kerana bayi sudah boleh makan 'Solid Food' @ makanan pejal.

cara pengambilan

Bagi Ibu bekerja

Ambil 1 biji selepas sarapan pagi @ setelah menyusukan bayi sebelum ke tempat kerja.

Bagi Surirumah

Ambil 1 biji selepas sarapan pagi @ setelah menyusukan bayi. Banyakkan minum air suam

Harga borong
5   × RM62
10 × RM61
30 × RM58
50 × RM54
100 × RM51

*HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE

WHTSAPP 0195998492

Thursday, December 25, 2014

SYMA BEAUTY SKINCARE

Haa, kat atas ni pengasas Syma Beauty Skincare, cantik kan? Muda lagi dah mampu buat produk sendiri. Baru 20an uolss.
SYMA BEAUTY SOAP
* Dirumus khas dengan pati buah-buahan dan parfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit wajah secara semulajadi.

Fungsi
1. Meneutralkan PH kulit
2. Mengatasi masalah kulit berminyak
3. Memberi kesegaran kulit wajah
4. Menghilangkan jeragat, jerawat, kekusaman kulit, parut, pori dan lain2
5. Membantu anda mendapatkan kulit wajah yang segar, bermaya,  gebu,  awet muda dan bercahaya (glowing)
6. Melembapkan kulit
7. Tidak akan menghakis permukaan kulit
8. Kulit juga akan kekal berseri dan tidak akan menampakkan kesan sunburn

SYMA DAY CREAM
* Mengandungi minyak argan, serbuk mutiara dan lain2

Fungsi
1. Mampu menghilangkan kekusaman muka
2. Mencerah dengan sekata
3. Melicinkan permukaan kulit
4. Bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV
5. Diperkaya dengan SPF35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan
6. Bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata

SYMA NIGHT CREAM
* Mengandungi pati aloevera, pati mulberry dan bahan2 mineral

Fungsi
1. Membantu mencerahkan kulit secara total dan beransur2
2. Sebagai anti aging untuk membantutkan penuaan sel2 kulit muka
3. Menghilangkan bintik2 hitam, jeragat dan jerawat
4. Menyerikan kulit wajah, anjal dan sihat
5. Memutihkan kulit tanpa menyebabkan kulit kemerah2an di bawah cahaya matahari atau cuaca panas
6. Kulit akan tampil lebih cantik walau tanpa solekan

HARGA : RM66 SM/RM75 SS

Untuk pesanan whtsapp 0195998492

Monday, December 22, 2014

DERMANIC CAPSULE MURAH

PROMOSI GILA GILA MURAH !!! SANGAT JIMAT !!
Tahan sehingga 5-7 minggu penggunaan !!
Jom gebu + flawless !!
Baru orang tgk WOW !!! Hensem !! Comel !! Cantikk !!!

Whatsapp wechat 0195998492 jika berminat !

HARGA DERMANIC CAPSULE MURAH

RM80 1 BOTOL
RM150  2 BOTOL
RM200 3 BOTOL