Wednesday, April 9, 2014

D'nars Skincare cerah dalam masa 7 hari

Produk dnars adalah produk keluaran bumiputera dan mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Bebas bahan kimia yang merbahaya. Merkuri, hydroquinone dan benda alah yg merbahaya semua tu xde ye dalam Dnars. Ada kelulusan dari Jakim lagi sebab tu ada logo HALAL dari Jakim. Selamat dan ia berkesan! Kilang pun bertaraf GMP

Dnars skincare dapat mengatasi pelbagai masalah kulit;
♧Menghilangkan jerawat dan parut bekas jerawat
♧Menyamarkan dan menghilangkan bintik-bintik hitam dan putih di wajah
♧Mengecilkan pori-pori
♧Menghilangkan pigmentasi atau warna kulit tidak sekata
♧Memutihkan dan mencerahkan warna kulit
♧Meremajakan dan membuatkan kulit nampak flawless n glowing sgt
♧Menegangkan kulit muda sehingga anda kelihatan muda remaja
♧Menyerikan kulit wajah yang kusam

~100% RECOMMENDED!

Monday, April 7, 2014

Lagi Testimoni Slim Beauty Care

TERBUKTI BERJAYA BOLEH menurunkan berat badan 3-11kg/botol.

SBC MAMPU membantu consumer menahan nafsu makan dan mengenyangkan consumer sepanjang hari..

Consumer SBC TIDAK akan rasa mual, jantung berdebar, sesak dada, cirit birit, letih tidak bermaya, mood swing etc..

SBC bertindak sebagai pembakar lemak di dalam badan Consumer dengan mengeluarkannya dalam bentuk pepeluhan..

PALING PENTING! Dengan sbc anda TIDAK TIDAK TIDAK akan mengalami masalah kenaikan berat badan kembali secara mendadak sekiranya anda stop consume SBC.Anda BEBAS untuk STOP consume SBC pada bila2 masa anda dah capai weight TARGET anda..

"SLIM•SAFE•EFFECTIVE with SBC"
Place your ORDER NOW!!! (Man or Woman)

Slimming
Rm165 |1Bottle | 60capsule | 30days
Rm330 |2Bottle |120capsule | 60days
Postage
Semenanjung - RM5
sabah& Sarawak - RM10
Brunei & Singapore - RM55

FATEN☎️
WA +60195998492

Wednesday, March 26, 2014

Kurus Dalam Masa 3 hari????

Ini lah rahsia kurus Ieda Moin  - Jamu Herba SlimBeautyCare by Wanderingstar08

SlimBeautyCare apotaker or known as pharmacist is Raswita Diniya S.Farm.
APT The product is manufactured by CV Slimbeautycare Indonesia

#Satified Certificate

100% PURE JAMU HERBS
PHARMACIST RASWITA DINIYA
NO DRUGS
NO SIDE EFFECTS
NO CHEMICALS - siburtamin, simvastamin & hodroclorotin
ORIGINAL & REGISTERED PRODUCT-  Ingredients are tumeric, pickles & traditional herbs.

Suggested use :
1tablet before breakfast and 1tablet eaten at 4pm.
*best consume with empty stomach.
Each bottle contain of 60tablets which can be consume for 1month.

Price :
1bottle - RM165.00 (60tablets/1month)
2bottle - RM330.00 (120tablets/2months)

Postage :
Semenanjung Malaysia + RM5.00
Postage Sabah n Sarawak. + RM10.00

#Jom kita reramai order #Slimbeautycare... Azam Baru. ..Kurus , lansing, sihat dan menawan

#whtsapp/we chat
0195998492

Sunday, March 23, 2014

CHRISZEN MOIST CAKE 2 IN 1: BEDAK PENCERAH DAN PERAWATAN WAJAH SEMPURNA

Memperkenalkan, bedak berkonsep baru di Malaysia..
Chriszen, untuk wanita yang impikan wajah tampak gebu, mulus dan cerah semulajadi..
Sangat berbeza dengan bedak yang lain, kerana ia bukan sekadar kosmetik tapi juga merawat wajah sambil menjadikan solekan cantik menawan..
Dengan Chriszen kini anda boleh tinggalkan rutin foundation/concealer serta bermekap tebal untuk menutup cela!

KENAPA PILIH CHRISZEN MOIST CAKE?

** Menjimatkan masa untuk wajah tampil gebu dan glowing hanya dalam 3 minit
** Anti-penuaan, melambatkan proses penuaan awal kulit, tampil muda dari usia!
** Tidak berminyak, sesuai untuk semua jenis kulit, bertekstur ringan dan berwarna natural
** Mekap tahan 10-12 jam, tidak bercapuk atau comot, ibarat didandan jurusolek professional!
** Murah dan berkesan.

KEISTIMEWAAN CHRISZEN MOIST CAKE :

- Mengandungi L-Glutathione yang berfungsi mencerahkan kulit.
- Mengandungi Collagen yang membantu memudarkan jerawat, jeragat, kedutan halus dan tompok penuaan awal.
- Berpelindungan SPF 50 yang membantu menjauhi kerosakan/kekusaman kulit akibat sinaran UVA dan UVB.
- Mengandungi Pelembap yang berfungsi menghalus dan melembapkan kulit wajah.
- Sebagai bedak asas/concealer/foundation yang membantu menyembunyikan tona kulit tidak sekata, lingkaran hitam di bawah mata, liang pori tbuka, berlubang atau noda/parut jerawat pada wajah.
- Mengurangkan masalah wajah berminyak.
- Disertakan NBR sponge yang paling popular di Korea, fleksibel dan lembut, yang memudahkan pemakaian bedak secara tipis dan rata.
- Ringan, boleh dibawa ke mana2 sahaja.
- Pemakaian berterusan setiap hari membantu kulit kembali anjal, halus, cerah dan awet muda!
** diformulasikan dari Korea

Saturday, March 22, 2014

Babies Blink Skincare

best sangat mask ni...ade color pink n green...rasa fresh n moist je kulit lepas pakai....

sape cepat dia dapat...

Babies Blink set...new look !! New price plus new item...
Glutacoll soap 60gm
Day cream 20gm
Night cream 20gm
Whitening serum 10ml
RM85(sm) RM90(ss)

GLUTACOL SOAP
☆Menghilangkan bintik-hitam
☆Mengecutkan jerawat
**Cuci muka 2 kali sehari pagi & malam menggunakan glutacol soap

TREATMENT MAGIC NIGHT CREAM
☆Menghilangkan jerawat
☆Memudarkan parut-parut jerawat & parut hitam
☆Menggebu & menghaluskan kulit ☆Mencerahkan kulit seawal 24jam
☆Kulit lebih pinkish & kenyal
☆mengecilkan pori ~ sesuai untuk semua jenis kulit
***Boleh juga disapukan di bibir untuk mendapatkan bibir yg pinkish
***Dari anak gadis seawal 12tahun boleh untuk menggunakan Babies Blink Set

ANTIBIOTIK DAY CREAM
☆Mencegah pertumbuhan jerawat
☆Meresap minyak di muka menjadi lembapan~kulit bebas minyak
☆Mengawal pori-pori dari tersumbat
☆Membuatkan kulit segar & berseri
☆Memberi perlindungan penuh dengan SPF35
☆Sesuai untuk semua jenis kulit ~ sensitif,jerawat,berminyak & kusam

WHITENING SERUM
☆Mengecilkan liang pori
☆Membuat wajah tampak berseri2
☆Mencerahkan kulit menghilangkan jeragat
☆Melembabkan kulit

99% Kandungan Set Babies Blink mengandungi ;-
》Pati ibu putih
》Krim glutathione
》Pati buah berry-susu madu

Untuk pesanan 0195998492

Wednesday, March 19, 2014

Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation

Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation

2 in 1:
Beige: Foundation + SPF 50/+++
White: L-Glutathione + Collagen 400,000mg

Function:
Whitening, Conceal, Cover Pore/Dark Spot, Sunblock, Anti-wrinkle, Smoothen, Bright Effect.

Direction: Rub and mix the Chriszen Moist Cake gently using the puff according to your skin tone and tab lightly on the face.

No.1 :- Putih Pink lebih cerah ( Sofea Jane )
No.2 :- Putih Pink Cerah ( Zizie Ezzety )
No.3 :- Kuning Langsat ( Lisdawati )

Net: 20g
Formulated in Korea

Retail: RM59, termasuk postage

Sunday, March 9, 2014

JOM DETOX DENGAN ROYAL DETOX PLATINUM

Heyyyy babe..masih ingat RDP? Kembar tak seiras RSLM, kerja RDP ialah cuci or omputeh ckp detox.., RDP sesuai untuk mereka yg lebih berat badan 75kg.., cz nie kasi cuci usus yg tersangkut n berkarat seperti yg sudah lama tidak di flush keluar dari badan, RDP akan dipasarkan secara besar2an 14/02/2014 ), anda akan mendapat white collagen serum dan shaker secara percuma..tueee diaaa...

HARGA : RM130 (SM) RM135 (SS)

Dah cuba bermacam2 produk diet tapi berat tak turun2? Ha… ini merupakan salah satu solution utk korang.. Meh nk kenalkan Adik kepada Royal Slim.. ROYAL DETOX PLATINUM.. Baru ja Lydia dpt semalam… Panas2 baru keluaq dr Oven…

Fungsi:
• MELAWASKAN SISTEM PEMBUANGAN
• MENYINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN
• MENCUCI USUS

Selepas DETOX segala vitamin dan nutrien akan mudah serap masuk dalam tubuh dan apabila kita minum PRODUK SLIMMING terutamanya ROYAL SLIM penurunan berat badan dan pembakaran lemak akan berlaku dengan lebih PANTAS dan EFEKTIF.

PRICE ROYAL DETOX PLATINUM
1 box RM130

Pernah dengar tak pasal DETOX? Ramai menyebut-nyebut pasal DETOX atau dalam bahasa kita dipanggil NYAHTOKSIN. Apa sebenarnya detox ni ye?

Secara normal, hari-hari badan kita akan menyingkirkan toksin melalui peluh, najis dan air kencing. Pembuangan toksin dari badan adalah perlu bagi bagi memastikan tubuh badan kita berfungsi secara normal

Dari mana datang toksin?
Toksin pada badan kita datang samada dari persekitaran atau dari dalam badan kita sendiri. Ia masuk ke dalam badan melalui macam-macam cara seperti :
• UDARA : udara yang mengandungi asap, bahan kimia, racun dan bahan cemar lain disedut masuk ke dalam badan
• MAKANAN/ MINUMAN : makanan atau minuman yang tidak bersih atau dimasak mungkin mengandungi sisa racun, bahan kimia dan sebagainya.
• UBATAN : Ubatan sintetik dan vaksin juga boleh menyebabkan toksin bertambah dalam badan.
• RADIASI : pendedahan terhadap sinar x-ray, bahan radioaktif dan gelombang mikro
• MAKANAN TIDAK HADAM : makanan yang tidak hadam dan tinggal akan usus akan mengalami tindakbalas biokimia dan meracuni tubuh anda dari dalam
• DEHIDRASI dan MALNUTRISI : kekurangan air dalam badan boleh menyebabkan tindakbalas enzim, sistem imun dan saraf yang meracuni sistem manusia

Tanda-tanda anda perlu DETOX
• Masalah penghadaman
• Sembelit
• Sakit kepala
• Jerawat
• Penuaan pra-matang
• Letih
• Berat badan berlebihan
• Insomnia

Mengapa detox / mencuci usus penting??
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebeum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.

*untuk kesan yang lebih bagus ambil bersama royal slim.