Sunday, December 14, 2014

farrabeauty skincare

💜 TRIAL SET SUPER WHITE 4 in 1
(rm82/set)💕
👇
💦 facial soap 2 in 1 - 40ml
💦 day cream (sunblock SPF 35) - 5g
💦 night cream (hydro whitening) - 5g
💦 super white & glow gel - 5ml
👇
🐛 pencerahan dlm masa 5 hari tanpa penggelupasan
🐛 tahan sehingga sebulan penggunaan
🐛 sesuai utk semua jenis kulit (pencerahan,jerawat,berminyak & pigmentasi)
🐛 NO MERCURY💢💢
👇

Whtsapp
0195998492

Friday, October 10, 2014

JAMU SERI PENGANTIN

Jom kita review secara ringkas apa yang best dgn JSP ni:-
✔ Boleh menambahkan tenaga
✔ Boleh menghilangkan bau badan
✔ Boleh kemaskan badan kita, lentikkks uols kembali mcm anak dara
✔ Boleh mencantikkan kulit wajah, glowing & bebas minyak & jerawat
✔ Boleh menghilangkan lenguh2 badan, keletihan, saket2 badan
✔ Boleh membuang angin dlm badan
✔ Bonusnya, boleh buatkan en. suami tersenyummm sampai telinga
✔ Merawat keputihan
✔ Menyempitkan rahim dan ketat
✔ Menambat hati suami di ranjang?
✔ Menghilangkan gata-gatal di faraj
✔ Melancarkan peredaran haid
✔ Menegangkan bibir faraj
✔ mengurangkan sengugut
✔ Menambahkan tenaga batin
✔ Payudara kembali tegang
.
.
[JAMU SERI PENGANTIN - Rahsia Keangunan Wanita]
Berminat? Terpikat?
.
.
Jgn segan2 tuk PM
JAMU SERI PENGANTIN
RM70 SEMRM75 SS
Whatsapp
0195998492

Thursday, September 11, 2014

PUTIH GEBUS HANHA DENGAN BVR COLLAGEN

Nak cite pn payah.... hanya org yang pernah ambil jew yang tahu khasiatnye BVRC ni.... payah nak cite korang baca jew lah...

Bvrc
Khasiat :
~menghilangkan jeragat dan parut2 dari dalam
~melicinkan wajah
~memutihkan seluruh badan termasuk bawah lengan,siku,celah peha,ketiak,dan belakang leher
~seimbangkan berat badan
~merawat jerawat dari dalam dan luar
~mencantikkan bentuk badan
~menaikkan seri wajah
~awet muda
~menghilangkan jeragat
~memudarkan parut2 hitam
~seimbangkan berat badan

BVR
BUBBLE LICIOUS-GOLD SCRUB

200gram
digunakan khas untuk : -ketiak
-tangan dan lengan
-celah peha
dan tempat2 yg berdaki degil.

khasiat: -mencerahkan dan memutihkan kulit
-melicinkan kulit
-menegangkan kulit
-melindungi daripada cahaya UVB dan UVA
-melembabkan kulit
-menghilangkan parut
-menanggalkan daki lama dan degil
-merawat penyakit kulit seperti gatal-gatal,panau, dan kurap
-menghaluskan kulit

Harga BVRC
RM76sm dan rm80 ss
Termasuk pos...

*dh bg harga harap kalu msg jgn la dok tanye bab harga lg

Whtsapp 0195998492

Wednesday, September 10, 2014

FEELVOUGE FOUNDATION MEMAMG TERBAIK

FEELVOGUE SUPER COVER FOUNDATION

HARGA : RM69.90 (SM) RM74.90 (SS)

Pilihan Warna

01: Beige Skin
02: Natural

Kandungan Vitamin E AND SPF 30
Paling best - Effect GLOWING bila semakin pecah peluh
Semua ni ada dalam Feel Vogue Supercover Foundation
Mengapa perlu pakai Feel Vogue Supercover Foundation?
Pemakaian Feel Vogue adalah untuk menutup segala cela yang ada di kulit wajah.

CELA BAGAIMANA YANG DIMAKSUDKAN?
CELA SEPERTI :
- Kulit jeragat
- Kesan jerawat
- Tanda lahir dimuka
- Kulit kusam
- Tona kulit tidak sekata
- Masalah kulit kering
- Masalah kulit berminyak
- Masalah berpeluh di muka (yang menyebabkan solekan tidak kekal lama)

Jika anda alami salah satu atau semua masalah di atas, Feel Vogue adalah penyelesaiannya.

Bertindak segera,

Feel Vogue adalah pakar dalam MENTRANSFORMASIKAN WAJAH ANDA DENGAN LEBIH SEMPURNA DAN MENYERLAHKAN KEANGGUNAN SEBENAR ANDA.

KEISTIMEWAAN FEEL VOGUE SUPERCOVER FAUNDATION :
Sapu nipis ja dah boleh tutup cela di wajah.
Mudah dipakai dan dikenakan dengan pelbagai jenis solekan,
Pakai pagi... tahan hingga 16jam penggunaan,
Seharian berada di luar, kulit muka langsung tidak berminyak dan kering,
Ada perlindungan spf 30 - tak risau berjemur diterik mentari
Ada Vit E - tak risau kulit muka kering atau kusam
Mudah dicuci – halal
Telah diluluskan oleh KKM

CARA-CARA MENGGUNAKAN FEEL VOGUE SUPERCOVER FAUNDATION :
Sebelum menggunakan FeelVogue,
Pastikan kulit muka bersih dari kekotoran,
Sapukan pelembap muka, dan biarkan seminit untuk pelembap meresap ke dalam kulit.
Kemudian, calitkan sedikit FeelVogue di dahi, hidung, tulang pipi.
Ratakan FeelVogue dengan menggunakan span basah (untuk kesan yang lebih rata)
Akhir sekali susuli dengan pemakaian bedak yang tanpa kandungan foundation di dalamnya.

Untuk pesanan whtsapp 0195998492

Tuesday, September 9, 2014

Mymi Wonder Patch Harga Murah Giler

Formula dan design terbaru sesuai digunakan oleh ibu menyusu dan tiada pantang larang waktu penggunaannya
• Kesan berkekalan panjang sehingga 8 jam
• Hanya tampal sebelum tidur!
• Menyeraikan lemak / selulit pada dan di sekeliling perut.
• Mengurangkan lemak pada perut.

Bahan Utama: Bahan Semulajadi, Tiada bahan pengawet
- Sophoricoside / Catechin / Capsaicin / Caffeine / Sallcornia herbacaa

* Kesan Utama setiap bahan :
1. Sophoricoside: mengurangkan berat badan dan lemak.
2. Catechin: Mengurangkan celluite dan menghalang pengumpulan sel-sel lemak.
3. Capsaicin: Mencegah obesiti dan membuang celluite dengan mengurangkan lemak badan.
4. Kafein: Memusnahkan celluite bertindak melembutkan sel-sel lemak
5. Sallcornia herbacaa: Penjagaan kulit

Wonder patch mempunyai ciri-ciri:
~ Reka bentuk yang ergonomik, lekatan sangat baik dan tidak senang tanggal walaupun masa mandi

Harga 1box
RM35 SM
RM45 SS

MIN BORONG 10 UNIT
WHTSAPP 0195998492

Monday, September 8, 2014

SLIM BEAUTY CARE

Assalamualaikum. ..

Bertalu2 whtsapp masuk semua dok tanye pasal SBC atau nama panjangnye Slim Beauty Care.... Ape benda la pulak SBC ni?? Xpernah dgr pn?? Bg korang yg baru jew dgr psl SBC ni... meh nak cite sikit.... SBC jamu kurus yg diperbuat daripada bahan2 semulajadi.... ramai gak artis yg ambik SBC dan dh pn berjaya.... antaranye mcm Zulin Aziz, Adlin AF dn ramai lg...

Saya nak cite kat sume kwn2 kat luar sana tu yg mempunyai masalah berat badan...dan ingin kan berat badan yg di idamkan...boleh la cube produk yg tgh hot meletop ni haa... SLIMBEAUTYCARE! !
Harga x mahal pon...cuma RM170 (SM) RM175(SS) SEBOTOL... tp akk nak ckp...memang the best la ubat ni...x caya???
Cubelah  sebotol ..mesti u olls puas hati nye...rugi tau kalau u olls x cube...mesti x nyesal punye la...x caya tanya kak @zulinaziz

Nak kesan yg lg bagus boleh try ambik sekali dgn L'arome serum

Mane leh dptkan SBC ni boleh cepat whtsapp sy ye 0195998492

Sunday, September 7, 2014

Set Ibu Putih Oxygen White Skincare Harga Murah

Cerita panas mengenai testimoni Ibuputih Oxygen White Set.... korang patut baca ni sampai habis...

Ibu Putih Oxygen White Skincare Harga Murah Giler kelengkapan harian kita utk kulit sentiasa sihat, tiada masalah dan tampil lebih cantik.

* Produk yg selamat dan dpt menyuburkan kulit.
* Kulit kelihatan lebih anjal seawal 7 hari penggunaan.
* Menghaluskan kulit wajah, membersih dan mengecilkan liang pori-pori.
* Resapan oxygen pd kulit akn mengurangkan kedutan...
* Mengawal lebihan minyak pd wajah, sekaligus menghilangkan jerawat dan pigmentasi.
* Oxygen cream direka khas untuk memberikan nafas yg baru pada kulit.
* Ekstrak botani digabungkan utk membantu meningkatkan kandungan oxygen yang terus pada kulit.
* Ia juga membersih & menyucikan kulit secara semulajadi.
* Melembap dan mengurangkan garis-garis halus.
* Menyerikan kulit wajah dari kusam.
* Sesuai untuk rawatan kulit di usia remaja.
* Sesuai untuk semua jenis & peringkat kulit.

CARA PENGGUNAAN SET IBU PUTIH OXYGEN HARGA MURAH GILER

Cara 1
Apply krim pada kulit wajah yang bersih secara nipis untuk 3-5 minit. Kemudian, bilas.

Cara 2
Apply krim pada kulit wajah yang bersih secara nipis sebelum masuk tidur. Bilas di waktu pagi.

Ingredient Set Ibu Putih Oxygen White Skincare Harga Murah Giler :
Water, Glycerin, Sorbitol, Squalane, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20,
Polydecene, Isopropyl Myristate, Hydrogen Peroxide, Panthenol (Pro-Vitamin B5), Sodium PCA, Tetrasodium EDTA, Titanium Dioxide, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Dimethylmethoxy Chromanyl Palmitate, Fragrance.

Kebanyakan pengguna not noticed any damaging results. Produk ini membuatkan kulit sentiasa bersih dan kulit yang berkilau. Even pores are hardly noticeable.

Harga Runcit Set Ibu Putih Oxygen White Skincare Harga Murah Giler

RM 115.00/Set
(Semenanjung - Termasuk Pos)                      
RM 120.00/Set
(Sabah & Sarawak - Termasuk Pos)

RM 150.00/Set
(Brunei/Indonesia/Singapura - Termasuk Pos)    

Berminat??? Boleh whtsapp 0195998492