Thursday, July 17, 2014

CERAH DALAM MASA 5 HARI BIRDNEST MILKSOY

Rata2 semua berebut minum glutathione berry yg kadangkala tidak sesuai utk preggy womens or breast feeding?

Yg masam dan kdgkala tidak sesuai utk perut dan dijadikan sarapan pagi..jom beralih arah kearah petua puteri geisha dgn mengamalkan permakanan birdnest dan soya yg sememangnya bagus utk kulit asia..memutihkan..melicinkan..melancarkan peredaran darah..menyejukkan darah panas punca jerawat..dan mencairkan darah kotor juga punca jerawat..whooopsie super antioksida dari ekstrak bahan sarang burung lebih baik dan dipersetujui semua kerajaan diseluruh negara..berbanding gluta yg tinggi mg mampu merosakkan buah pinggang.. owh ya..bukan sekadar minum.,malah boleh buat mandian susu dan pencuci muka/masker selama 5minit utk kesan gebu serta merta..ingat..wanita punya hormon sinonim dgn kebaikan protein soya malah sarang burung yg terpilih....

RM90.00
Whstapp 0195998492

Saturday, July 5, 2014

TESTIMONI OXYGENCELL NINASKINCARE

Jom review testimomi oxygencell ninaskincare

Hebat sungguh oxygencell pulihkan jerawat korang... macam laser je.. zapp zappp masuk kat muka.. cust repeat order xyah citelah... ada sesetengah products... pakai sekali je then xnak dah... yg oxy ni... semua pakat repeat dan repeat!

OXYGENCELL by NINASKINCARE

OXYGEN GEL by NINA SKINCARE 30G

JERAWAT !!!! JERAGAT !!!!! PARUT DEGIL !!!
OMG, beribu dah habis masih tak berkesan !!!
Sementinya anda memerlukan OXYGEN CELL CREAM

OXYGENCELL CREAM

Krim nie bkn calang2 krim uols.. Oxygen Cell nie boleh memperbaiki kulit uols yg dh rosak. Kulit kusam pun mmg boleh putih jika uols amalkan krim nie. Bintik2 halus pun boleh jer hilang.. Sape beli mmg tak rugi..

Krim ini memberikan keyakinan pd si pengguna krn ia adalah

-produk yg selamat dan dpt menyuburkan kulit.
-Kulit kelihatan lebih anjal seawal 7 hari penggunaan...-resapan oxygen pd kulit akn mengurangkan kedutan...
-mengawal lebihan minyak pd wajah, sekaligus menghilangkan jerawat dan pigmentasi.
-Oxygen cream direka khas untuk memberikan nafas yg baru pada kulit. -Ekstrak botani digabungkan utk membantu meningkatkan kandungan oxygen yang terus pada kulit.
- Ia juga membersih & menyucikan kulit secara semulajadi.
-melembap dan mengurangkan garis-garis halus.
-sesuai untuk rawatan kulit di usia remaja.
-Sesuai untuk semua jenis & peringkat kulit.

Mengandungi bahan yang kaya dengan mineral dan vitamin semulajadi, khasiat ideal utk menambahkan kecantikan dan vitamin pd kulit.

Gel yang berfungsi bagi membantu merawat masalah keradangan kulit, jerawat, parut, kulit sensitif dan awet muda sentiasa ♥♥
Berikan Oxygen kepada kulit kita untuk ia bernafas secara sihat dan kekal jelita..Hanya dengan OXYGEN GEL!

Siapa yang sesuai guna Oxygen Cell?

-Sesuai utk semua jenis kulit
-Kulit sensitif
-Ibu mengandung

Krim ini dipakai pada waktu malam sahaja. Sebelum tidur.

Nina buat masker Ibu Putih + Oxygen Cell , hanya 30 minit waktu pagi, then cuci, hilangkan parut, anjalkan kulit...cubalah, mmg berkesan !!!

Cara menggunakan Oxygen Cell:

Oxycell cream bole guna 2 cara:

☞ cara pertama :
✔buat sbgai krim malam..sapu shinga meresap
kalau ade jrawat..lpas buat sbgai krim malam..amik sdkit spu kt tmpat jrwat.
Guna tiap2 malam (campor dengan any nite cream)

☞ Cara kedua
✔ buat sbgai mask slama 30 minit..lpas bermasker..gosok..mana tau kuar whitehead.
3 kli smngu sbgai masker
‪# ‎kalau‬ muka senstif permulaan..buat sbgai masker.ari kedua bru guna sbgai night cream
# kalau pedih dan gatal2 muka.tu permulaan krn oxycell cream fungsi merawat.
Oxycell cream mempunyai kkm jadi jgn bimbang :-)

HARGA OXYGEN CELL : 30 gram

1 jar RM75 (SM) / RM78 (SS)
2 jar RM140 (SM) / RM145 (SS)
* FREE POS
* 1 jar tahan 2 bulan

Whtsapp / wechat
019 5998492

BELLEZA KESAN SEAWAL 5 HARI

Putih bak Snow White dalam masa 1-2 minggu!

Kulit muka cerah tapi badan gelap? Kulit kusam dan tidak berseri? Tona kulit tak sekata? Masalah jerawat dan jeragat menghantui diri?

Atasinya segera dengan produk terkini dalam pasaran iaitu BELLEZA yang diakui berkesan oleh pengguna!

Belleza ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang dapaat membantu menyerlahkan kecantikan dalaman wanita. Selain membantu mencerahkan dan menggebukan kulit, ianya juga berfungsi merawat masalah dalaman wanita, menganjalkan payudara dan punggung, merawat masalah keputihan dan lain-lain. Ianya hanya perlu dikemam sahaja, tidak perlu dibancuh.

❥ Kebaikan BELLEZA :

- Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
- Menjadikan kulit glowing secara natural
- Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
- Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
- Mengecilkan liang roma
- Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakantona kulit
- Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
- Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
- Memantapkan bentuk payudara dan punggung
- Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
- Menghalang jangkitan pada vagina
- Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
- Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
- Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous

❥ Cara Pengambilan
- Koyak sachet dan kemam serbuk Belleza. Minum segelas air kosong.
- Elakkan minuman berkafein kerana ianya boleh "blobk" kolagen

❥ Harga :

RM135.00 SM / RM140 SS 

❥ Produk dijamin selamat dan mempunyai kelulusan daripada KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)


Whtsapp / Wechat

019 5998492

Sunday, May 18, 2014

COTTON SKIN SET UNTUK KULIT BERMASALAH

Apakah perbezaan kedua2 product ini????

~babies blink mencerahkan kulit seawal 24 jam dgn sekata dan menghilangkan sel2 kulit mati ianya di kelaskan sebagai agent pencerah yg cepat dan sekata
Mampu menyekatakan kulit yg berbelak2 dan menghilangkan jerawat
Memudarkan parut serta jeragat
Utk semua jenis kulit
matikan sel kulit mati
(Bergantung kepada kesesuaian kulit dan hormone)

~cotton skin mampu merawat kulit yg bermasalah jerawat batu,jerawat nasi,jeragat tebal dan rosak akibat bahan kimia
Mampu mencerahkan secara merawat dari lapisan kulit dalam dan membekalkan vit C serta E
Merawat sel kulit yg rosak

>Boleh ke jika campur mengunakan kedua2 produk ini???

♡BOLEH!!!!boleh digunakan jika digunakan secara terapi dan teratur!!

>saya dah beli babies blink tp bolehkah saya mahu mencuba cotton skin???tapi macam mana saya mahu mengunakan nya???

♡selangkan pengunaan selama 9 hari dari set babies blink ke cotton skin!!

Whtsapp 0195998492

Wednesday, April 9, 2014

D'nars Skincare cerah dalam masa 7 hari

Produk dnars adalah produk keluaran bumiputera dan mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Bebas bahan kimia yang merbahaya. Merkuri, hydroquinone dan benda alah yg merbahaya semua tu xde ye dalam Dnars. Ada kelulusan dari Jakim lagi sebab tu ada logo HALAL dari Jakim. Selamat dan ia berkesan! Kilang pun bertaraf GMP

Dnars skincare dapat mengatasi pelbagai masalah kulit;
♧Menghilangkan jerawat dan parut bekas jerawat
♧Menyamarkan dan menghilangkan bintik-bintik hitam dan putih di wajah
♧Mengecilkan pori-pori
♧Menghilangkan pigmentasi atau warna kulit tidak sekata
♧Memutihkan dan mencerahkan warna kulit
♧Meremajakan dan membuatkan kulit nampak flawless n glowing sgt
♧Menegangkan kulit muda sehingga anda kelihatan muda remaja
♧Menyerikan kulit wajah yang kusam

~100% RECOMMENDED!

Monday, April 7, 2014

Lagi Testimoni Slim Beauty Care

TERBUKTI BERJAYA BOLEH menurunkan berat badan 3-11kg/botol.

SBC MAMPU membantu consumer menahan nafsu makan dan mengenyangkan consumer sepanjang hari..

Consumer SBC TIDAK akan rasa mual, jantung berdebar, sesak dada, cirit birit, letih tidak bermaya, mood swing etc..

SBC bertindak sebagai pembakar lemak di dalam badan Consumer dengan mengeluarkannya dalam bentuk pepeluhan..

PALING PENTING! Dengan sbc anda TIDAK TIDAK TIDAK akan mengalami masalah kenaikan berat badan kembali secara mendadak sekiranya anda stop consume SBC.Anda BEBAS untuk STOP consume SBC pada bila2 masa anda dah capai weight TARGET anda..

"SLIM•SAFE•EFFECTIVE with SBC"
Place your ORDER NOW!!! (Man or Woman)

Slimming
Rm165 |1Bottle | 60capsule | 30days
Rm330 |2Bottle |120capsule | 60days
Postage
Semenanjung - RM5
sabah& Sarawak - RM10
Brunei & Singapore - RM55

FATEN☎️
WA +60195998492