Saturday, January 3, 2015

MINERAL COFFEE

Anda suka minum kopi?

Selalu rasa macam tak kena kalau tak pekena dulu kopi secawan dua?

Memandangkan anda suka minum kopi, apa kata anda cuba Hai-O Mineral Coffee yang ada lebih khasiat dan baik untuk badan anda berbanding dengan kopi biasa..

Sebelum breakfast , jom minum #mineralcoffee dulu ;) i) Garam buluh sangat bagus untuk kesihatan

ii) Garam buluh bersifat sangat beralkali
-meneutral kan tindak blas badan kita that why bila ada yang ambil #mineralcoffee waktu pagi akn skip waktu lunch , trus dinner sebab ia nya cukup mengenyangkan sebab tak kan rasa (lapar/pedih perut)

iii) Sel2 badan kita buat badan kita lebih bertenaga bertindak balas dengan alkali that why kalau kite tengok orang sakit tumit lepas consume #mineralcoffee lbih bersemangat

iv) Kalau badan anda banyak toksid, dan anda bukanlah pencinta air mineral (minum 3L-5L sehari)..maka kalau sapu Bio Ever mungkin menyebabkan naik ruam di kulit, so utk bagi cepat sikit flush toksid tu, saya galakkan minum garam buluh...dah kalau tak boleh telan yang biasa, meh la minum ngan kopi ni (biasanya sy akan tambah sikit lagi garam mineral dlm kopi ni)

v) Bagi peminum2 kopi tegar, Kopi mineral mmg marvelousss.. secukup rasa!! if ada anda rasa2 nak demam tu..tengah berdedar2 panas tu, boleh cepat cepat minum 1 cawan kopi mineral panas... dlm setengah jam berpeluh2 then insyaAllah beransur2 lega dan sihat semula.

Nak order?
boleh pm / whtsapp 0195998492

Wednesday, December 31, 2014

GARCINIA BURNER - KURUS DALAM MASA 15 HARI

GARCINIA BURNER
30 CAPS

HARGA : RM130 SM / RM135 SS

NOW OFFER !!!
HARGA : RM85 SM / RM95 SS

SUPPLEMENT PERLANGSINGAN NOMBOR 1 DI GERMANY!
MENDAPAT PENGIKTIRAFAN SEBAGAI SUPPLEMENT PERLANGSINGAN TERBAIK DISELURUH EROPAH SERTA DIPERSETUJUI OLEH SELURUH AHLI2 FARMASI DI EROPAH!

-formula original Dr.Oz
-100% organik (nature valley)
-supplement bawah pengawasan farmasi
-mempunyai serat larut yang mampu memberikan rasa kenyang selama 8 jam
-turun 2-4 kg dalam seminggu
-tidak menganggu sistem penghadaman & hormon
-membuang toksin serta mencantikkan struktur kulit
-mengandungi aloe vera dan green tea yg mampu mengembalikan keanjalan kulit yg mengeleber akibat proses penurunan berat badan
-tanpa perlu diet dan senaman
-mengandungi teknologi biotech yg mampu mempercepatkan proses penurunan lemak dan mencairkan lemak2 tepu walaupon sewaktu tidur.
-tidak menyebabkan kesan sampingan seperti mual,pening2,angin dalam badan,cepat penat,termengah2,moody.jantung berdebar,sukar tidur waktu malam etc

Cara Pengambilan GB
•Bagi yang berat badan 50-58kg memadai makan 1 biji/sehari selepas sarapan pagi
•Bagi yang menghidapi gastrik ambil selepas sarapan pagi

• Bagi berat badan 60-70kg makan 2 biji /sehari selepas sarapan pagi

Ambil 2 biji sekali pagi atau

Ambil 1 pagi dan 1 malam sebelum pukul 7

• Bagi berat badan 70kg keatas makan 3 biji /sehari

2 biji pagi selepas sarapan dan 1 biji malam (selepas makan malam) sebelum pukul 7 (bergantung kepada ketahanan badan seseorang)

•Lebihkan minum air suam, agar proses pembakaran lemak berjalan lancar dan cepat
•Setiap 25kg berat badan memerlukan 1 liter air
•Jaukan dari minuman seperti air kelapa, air limau, teh O dan minuman sejuk
•Kurangkan juga makanan berminyak

Bagi Ibu yang menyusu

Hanya sesuai jika umur bayi melebihi 6 bulan, kerana bayi sudah boleh makan 'Solid Food' @ makanan pejal.

cara pengambilan

Bagi Ibu bekerja

Ambil 1 biji selepas sarapan pagi @ setelah menyusukan bayi sebelum ke tempat kerja.

Bagi Surirumah

Ambil 1 biji selepas sarapan pagi @ setelah menyusukan bayi. Banyakkan minum air suam

Harga borong
5   × RM62
10 × RM61
30 × RM58
50 × RM54
100 × RM51

*HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE

WHTSAPP 0195998492

Thursday, December 25, 2014

SYMA BEAUTY SKINCARE

Haa, kat atas ni pengasas Syma Beauty Skincare, cantik kan? Muda lagi dah mampu buat produk sendiri. Baru 20an uolss.
SYMA BEAUTY SOAP
* Dirumus khas dengan pati buah-buahan dan parfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit wajah secara semulajadi.

Fungsi
1. Meneutralkan PH kulit
2. Mengatasi masalah kulit berminyak
3. Memberi kesegaran kulit wajah
4. Menghilangkan jeragat, jerawat, kekusaman kulit, parut, pori dan lain2
5. Membantu anda mendapatkan kulit wajah yang segar, bermaya,  gebu,  awet muda dan bercahaya (glowing)
6. Melembapkan kulit
7. Tidak akan menghakis permukaan kulit
8. Kulit juga akan kekal berseri dan tidak akan menampakkan kesan sunburn

SYMA DAY CREAM
* Mengandungi minyak argan, serbuk mutiara dan lain2

Fungsi
1. Mampu menghilangkan kekusaman muka
2. Mencerah dengan sekata
3. Melicinkan permukaan kulit
4. Bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV
5. Diperkaya dengan SPF35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan
6. Bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata

SYMA NIGHT CREAM
* Mengandungi pati aloevera, pati mulberry dan bahan2 mineral

Fungsi
1. Membantu mencerahkan kulit secara total dan beransur2
2. Sebagai anti aging untuk membantutkan penuaan sel2 kulit muka
3. Menghilangkan bintik2 hitam, jeragat dan jerawat
4. Menyerikan kulit wajah, anjal dan sihat
5. Memutihkan kulit tanpa menyebabkan kulit kemerah2an di bawah cahaya matahari atau cuaca panas
6. Kulit akan tampil lebih cantik walau tanpa solekan

HARGA : RM66 SM/RM75 SS

Untuk pesanan whtsapp 0195998492

Monday, December 22, 2014

DERMANIC CAPSULE MURAH

PROMOSI GILA GILA MURAH !!! SANGAT JIMAT !!
Tahan sehingga 5-7 minggu penggunaan !!
Jom gebu + flawless !!
Baru orang tgk WOW !!! Hensem !! Comel !! Cantikk !!!

Whatsapp wechat 0195998492 jika berminat !

HARGA DERMANIC CAPSULE MURAH

RM80 1 BOTOL
RM150  2 BOTOL
RM200 3 BOTOL

Friday, December 19, 2014

PERFUME 2 BOTOL RM200

Year End Sales!! 2 botol

Rm 200 💕 From heart to heart
💕 100% original perfume
💕 100% original direct from origin country. 💕 limited units
💕 booking with full payment
💕 no fussy buyer, pls :)
💕 cheaper price in town
💕 1st come, 1st serve 💕 For order, whatsapps or msg
+6019 5998492 (faten)

Jumaat--Sabtu--Ahad! Yup ahad last day utk pre order perfume utk postage 31 DECEMBER 2014 ya! #orirejectperfumebyNB boleh klik hashtag utk tgk list perfume 😘 #NBSALEKASILICIN jom jom shopping perfume utk new year 💋

Sunday, December 14, 2014

farrabeauty skincare

💜 TRIAL SET SUPER WHITE 4 in 1
(rm82/set)💕
👇
💦 facial soap 2 in 1 - 40ml
💦 day cream (sunblock SPF 35) - 5g
💦 night cream (hydro whitening) - 5g
💦 super white & glow gel - 5ml
👇
🐛 pencerahan dlm masa 5 hari tanpa penggelupasan
🐛 tahan sehingga sebulan penggunaan
🐛 sesuai utk semua jenis kulit (pencerahan,jerawat,berminyak & pigmentasi)
🐛 NO MERCURY💢💢
👇

Whtsapp
0195998492

Friday, October 10, 2014

JAMU SERI PENGANTIN

Jom kita review secara ringkas apa yang best dgn JSP ni:-
✔ Boleh menambahkan tenaga
✔ Boleh menghilangkan bau badan
✔ Boleh kemaskan badan kita, lentikkks uols kembali mcm anak dara
✔ Boleh mencantikkan kulit wajah, glowing & bebas minyak & jerawat
✔ Boleh menghilangkan lenguh2 badan, keletihan, saket2 badan
✔ Boleh membuang angin dlm badan
✔ Bonusnya, boleh buatkan en. suami tersenyummm sampai telinga
✔ Merawat keputihan
✔ Menyempitkan rahim dan ketat
✔ Menambat hati suami di ranjang?
✔ Menghilangkan gata-gatal di faraj
✔ Melancarkan peredaran haid
✔ Menegangkan bibir faraj
✔ mengurangkan sengugut
✔ Menambahkan tenaga batin
✔ Payudara kembali tegang
.
.
[JAMU SERI PENGANTIN - Rahsia Keangunan Wanita]
Berminat? Terpikat?
.
.
Jgn segan2 tuk PM
JAMU SERI PENGANTIN
RM70 SEMRM75 SS
Whatsapp
0195998492