Sunday, August 12, 2012

PROSES PENGHANTARAN BARANG

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT PETANG...

Untuk makluman cust2 dan agen2 Faten yang disayangi...besok faten akan jalankan proses pos semua barang2 cust dan agen yang telah buat payment pada hari jumaat lepas sehingga sehari ini....jadi pada korang yang dah buat payment faten ucapkan ribuan terima kasih diatas kesudian kelian shoping di AdamMia Beauty World...jika korang nak barang diposkan besok payment hendaklah dibuat selewat2nya kul 10.00 malam ni....sekiranya ada yang terkurang  dari segi service tu di minta cust2 dan agen2 harap bersabar yer....di sini faten nak ingatkan pada semua yang dah buat payment tu....sila la emailkan order dan payment korang ke adamia.beautyworld@gmail.com....kalu boleh jgn sms add dan butir2 korang thru hp faten bukan ape takut nnt detail semua ilang dan barang xdapat nak pos....ok di sini faten akk bg detail cara nak order dan buat bayaran....

1. sms faten untuk check stok terlebih dahulu.
2. buat payment Maybank / CIMB
3. emailkan butir anda dan payment anda
4. selesai semua tu sms faten bgtau "sila cek email"...


Pada yang berminat nak jadi member atau nak jadi mobile stokist untuk barang BEUTSKIN ESSENCE amat la dialu2kan....faten akan bantu anda sekiranya anda berminat untuk buat biss BEUTSKIN ESSENCE.....


yang berminat nak jadi member sahaja beli sekotak dengan harga RM240.00 korang terus boleh reg member....dan yang nak jadi Mobile Stokist pulak sekurang2nye korang kena ambil 17 box....untuk keterangan lanjut boleh sms 0126042557.....