Monday, September 8, 2014

SLIM BEAUTY CARE

Assalamualaikum. ..

Bertalu2 whtsapp masuk semua dok tanye pasal SBC atau nama panjangnye Slim Beauty Care.... Ape benda la pulak SBC ni?? Xpernah dgr pn?? Bg korang yg baru jew dgr psl SBC ni... meh nak cite sikit.... SBC jamu kurus yg diperbuat daripada bahan2 semulajadi.... ramai gak artis yg ambik SBC dan dh pn berjaya.... antaranye mcm Zulin Aziz, Adlin AF dn ramai lg...

Saya nak cite kat sume kwn2 kat luar sana tu yg mempunyai masalah berat badan...dan ingin kan berat badan yg di idamkan...boleh la cube produk yg tgh hot meletop ni haa... SLIMBEAUTYCARE! !
Harga x mahal pon...cuma RM170 (SM) RM175(SS) SEBOTOL... tp akk nak ckp...memang the best la ubat ni...x caya???
Cubelah  sebotol ..mesti u olls puas hati nye...rugi tau kalau u olls x cube...mesti x nyesal punye la...x caya tanya kak @zulinaziz

Nak kesan yg lg bagus boleh try ambik sekali dgn L'arome serum

Mane leh dptkan SBC ni boleh cepat whtsapp sy ye 0195998492