Thursday, December 27, 2012

Beautskin Essence - Glowing, whitening and Beauty Skin

BEUTSKIN ESSENCE – Glowing, Whitening and Beautiful skin 

“ Mengubah Statistik Umur Manusia ”

Rahsia untuk Kulit Lebih Cerah, Mulus, Gebu dan Awet Muda selaluEfektif, Selamat dan Tanpa Sebarang Keraguan

5 FAKTOR UTAMA – KEKAL MENAWAN ARTI KATA SEBENAR.

1. Kecerahan Kulit – kulit kemerah-merahan
2. Memperbaiki Gen – menghalang sakit keturunan
3. Metabolik – Metabolisma stabil
4. Anti-Pengoksidaan – awet muda
5. Menganjalkan kulit luaran dan dalaman dan mencantikkan payudara

KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN BEAUTSKIN ESSENCE

3 hari :-

Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari :-

Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

30 hari :-

Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.

60 hari :-

Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.

90 hari:-

Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.

Penggunaan jangka masa panjang :-

Metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna

*******************************************

Melicinkan dan memutihkan kulit. Merapatkan hubungan suami isteri walaupun telah mengalami monopos atau rahim telah dibuang. Mempunyai rahsia tersendiri hanya sesiapa yang dah mencuba akan dapat merasai dan mengalaminya, kerana mempunyai kuasa ajaib meningkatkan hormon wanita. Sangat baik bagi pesakit yang hormon tak seimbang.

DOS: Sekiranya mampu, pagi 2 biji semasa bangun tidur pagi dan malam 2 biji semasa nak tidur. Ambil semasa perut kosong jarakkan sejam baru sarapan. Bagi yang tidak mampu 2 biji pada waktu pagi.

INFO SANGAT BERGUNA:cara pengambilan beutskin essence untuk kesan maksimum adalah SEMASA PERUT KOSONG. Disarankan sebanyak 2 biji pagi sebelum sarapan dan 2 biji malam sebelum tidur.

1)Rasional pengambilan supplemen Beutskin Essence ia Kulit Secantik Adira pada waktu ini adalah disebabkan waktu pagi merupakan waktu KEMUNCAK nutrisi dalam supplemen bertindak balas yakni semasa perut kosong…

2) Rasional pengambilan pada waktu malam sebelum tidur pula merupakan waktu badan melakukan proses pemulihan/pembaikan sel badan dengan pantas..

KONSISTENSI DAN PENYERAPAN PANTAS akan berlaku dengan lancar pada waktu-waktu tersebut.

Harga – RM240 sekotak

harga promosi sehingga 31.12.2012 terhad untuk 30 kotak sahaja

*rm200 sekotak
free postage
free membership

kepada yang beli 5 kotak keatas
* free postage
* free membership
* free flayers
* free buku testimoni (15kotak dan keatas)

cepat harga promosi hanya terhad kepada 30 kotak sahaja dan promosi akan berakhir pada 31.12.2012

sms 0126042557
whtsapp/viber